З місця смертельної ДТП на Одещині шпиталізували чотирьох постраждалих

За уточненими даними, внаслідок аварії на трасі Одеса – Білгород-Дністровський загинули дев'ять людей, четверо людей з різними травмами шпиталізовані до лікувального закладу

З місця смертельної ДТП на Одещині шпита…

Сьогодні, 21 вересня, о 14:11 на 12-му кілометрі траси Одеса – Білгород-Дністровський, у районі Гребного каналу зіткнулися рейсовий мікроавтобус Мерседес "Спрінтер" та вантажний автомобіл ДАФ, повідомляє Depo.Одеса з посиланням пресслужбу Одеської ОДА.

В наслідок ДТП загинули дев'ять людей, ще четверо постраждали.

За інформацією ГУ ДСНС в Одеській області, рятувальники виїздили на місце трагедії, де допомагали вилучити постраждалих та тіла загиблих з понівеченого мікроавтобусу. 

Місце події відвідали виконуюча обов`язки голови обласної державної адміністрації Світлана Шаталова, заступник начальника ГУ п-к СЦЗ Крицький О.І. та начальник Овідіопольського РС п/п-к СЦЗ Федькалов М.М.

"Одещина висловлює глибокі співчуття родинам загиблих. Бережіть близьких, дотримуйтесь правил дорожнього руху", – заявили в ОДА.

Правоохоронці кваліфікували подію за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, дорожня пригода сталася між селами Нова Долина та Прилиманське Овідіопольського району. Через ДТП на автодорозі ускладнений рух транспорту.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme