На Прикарпатті горіла стайня, літня кухня та стодола

21.09.2019 18:44   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це повідомляє управління ДСНС в області, пише - Бліц-Інфо.

18 вересня о 06:59 у селі П’ядики Коломийського району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димоходу.

18 вересня о 11:10 у місті Івано-Франківськ на вулиці Ленкавського виникла пожежа стовбура дерева. Попередня причина виникнення встановлюється.

18 вересня о 13:51 у селі Росільна Богородчанського району виникла пожежа господарської будівлі (літня кухня, стодола). Вогнем пошкоджено покрівлю, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

18 вересня о 15:12 у місті Івано-Франківськ на вулиці Національної Гвардії виникла пожежа сміття в сміттєбаках. Попередня причина виникнення встановлюється.

18 вересня о 18:59 у селі Яглуш Рогатинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

19 вересня о 02:22 у селі Петранка Рожнятівського району виникла пожежа недіючої будівлі (стайні) колишнього колгоспу. Вогнем пошкоджено стіну та сміття. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо