У Кропивницькому пройшла  масштабна виставка автомобілів та мотоциклів (ФОТО)

21.09.2019 16:20
image

В обласному центрі біля ТРЦ «Depo’t» пройшла масштабна виставка автомобілів та мотоциклів у День міста сьогодні, 21 вересня. Про це повідомляє медіпортал DOZOR.

Так, виставка приурочена до 265-ї річниці заснування міста. Гості заходу мали змогу побачити кілька десятків ексклюзивних автомобілів та байків, представлених на виставці.

«Моє захоплення мотоциклами  розпочалося з раннього дитинства. Я, мабуть, з народження пам’ятав те, що мені подобалося дивитися на мотоцикли, вони завжди мене приваблювали.  Я зростав, і зростало моє бажання придбати цей вид транспорту. Моїм першим мотоциклом була «Ява 350». Але прогрес та технології не стоять на місці, зараз мотоцикли дуже практичні, тому придбав собі «Honda CBR 1000 RR», цей транспорт дуже потужний. Коли я їду на ньому, то ні про що не думаю, лише слухаю звук мотора та насолоджуюся», - каже учасник заходу Дмитро Карпов.

Під час заходу кожен бажаючий мав змогу сфотографуватися за кермом будь-якого автомобіля чи мотоцикла. Після цього байкери долучилися до відкриття концерту на головній площі міста. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 5014