У загиблих дзвонили телефони. У страшній ДТП на Одещині загинуло дев'ять осіб, четверо - дивом вціліли

У загиблих дзвонили телефони. У страшній ДТП на Одещині загинуло дев'ять осіб, четверо - дивом вціліли

Фото: Думская

Маршрутка врізалася в автоцистерну.

На Одещині маршрутка сполученням "Велика Долина - Одеса", у салоні якої було 11 осіб, врізалась у автоцистерну. Вісім пасажирів і водій маршрутки загинули на місці, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

На місці аварії працюють слідчі. Аби дістати з салону живих та тіла загиблих, довелося залучити рятувальників, які розрізали метал маршрутки.

Чотирьох постраждалих - трьох пасажирів маршрутки та водія масловозу забрала швидка. Двох пасажирів оперують, двоє перебувають у важкому стані, але їх стабілізують. 

Тіла загиблих  вивезли через кілька годин після аварії. У кишенях загиблих безперервно дзвонили телефони. На місце ДТП почали з’їжджатися люди, які шукають своїх близьких. 

На Одещині переповнена маршрутка врізалась у автоцистерну, загинули 9 людей

На Одещині переповнена маршрутка врізалась у автоцистерну, загинули 9 людей

Причина ДТП встановлюється оперативно-слудчими діями. Детальна інформація буде у неділю, 22 вересня. "Наразі ми працюємо над встановленням можливості страхового випадку і організації матеіральної допомогиродинам загиблих і потерпілих. Встановлено власника вантажівки - це Кіровоградська компанія", - каже т.в.о. Одеської ОДА Світлана Шаталова. 

Нагадаємо, аварія сталася в Овідіопольскому районі між селами Нова Долина та Прилиманське. Приміська маршрутка рухалася в бік обласного центру. Масловоз їхав у зустрічному напрямку. Зіткнення було такої сили, що маршрутку зім’яло як папір. Ліву частину повністю знесло. Мікроавтобус перевернувся. 

Кореспондентка ТСН Олена Черняєва.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація