Україна видала Туреччині двох підозрюваних у тероризмі. Ще один чекає на екстрадицію

Україна видала Туреччині двох підозрюваних у тероризмі. Ще один чекає на екстрадицію

Фото: УНІАН

Натомість Туреччина видала Україні двох осіб, розшукуваних поліцією.

Україна передала Туреччині двох осіб, які підозрюються в тероризмі. Про це заявив керівник Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє пресслужба поліції.

"Туреччина передала нам двох громадян, яких розшукувала поліція України. Двох осіб, яких підозрюють в тероризмі ми передали Туреччині. Ще одна особа чекає на екстрадицію", – сказав Сергій Князєв.

За його словами, по всім цим особам правоохоронці взаємодіяли через канали Інтерполу. Також Україна передала Туреччині запити щодо осіб, які підозрюються у різних злочинах. "Від Туреччини до нас було направлено 28 запитів щодо розшуку злочинців-громадян Турецької Республіки. Ми відповіли на всі. Крім того, ми передали 23 запити щодо осіб, які підозрюються у тероризмі, 31 – щодо шахрайства та 36 у контрабанди", – додав Князєв.

18 серпня наркобарона та засновника мережі продажу каннабісу Telegrass Амоса Дов Сільвера, який втік від силовиків під час його екстрадиції в аеропорту "Бориспіль" і згодом був спійманий знову, екстрадували до Ізраїлю. 

12 вересня Україна видала Австрії дворазового олімпійського чемпіона та колишнього головного тренера збірної Азербайджану із дзюдо Петера Зайзенбахера, підозрюваного у розбещенні неповнолітніх. Зайзенбахера затримали українські прикордонники 9 вересня під час спроби незаконного перетину кордону з Польщею. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація