У Франківську відзначили школярок, які допомогли затримати злодіїв (ФОТО)

Автор: Застава Максим

07 Жов, 2019 16:48

Поділитись публікацією
У Франківську відзначили школярок, які допомогли затримати злодіїв (ФОТО)

Як інформувала “Галка”, 3 жовтня по вулиці Миру екіпаж патрульних побачив двох дівчат, які кликали на допомогу. З будинку однієї зі школярок вийшли двоє невідомих з речима.

Патрульні наздогнати громадян на яких вказували діти та затримали їх. Затриманими виявились 42 та 45-річні закарпатці. Під час огляду у них виявили викрадені речі про які говорили діти.

Сьомого жовтня до школи № 16 завітав начальник Управління патрульної поліції Олег Костенко, щоб подякувати та нагородити подарунками юних героїнь міста.

Отже, дві подруги-учениці 6 класу Анастасія та Вікторія виявили та допомогли затримати злочинців, які серед білого дня пограбували будинок.

“Ми дуже вдячні вам за сміливість і відвагу. Ви не злякалися і допомогли затримати зловмисників, тому стали прикладом не тільки для однокласників, а й для багатьох дорослих. Ваш вчинок ще раз показав нам усім, що завжди треба залишатися гідною людиною, не залишатися осторонь чужої біди і приходити на допомогу всім, хто її потребує.”- зазначив Костенко.