Футбольні команди з району показують хороші результати у Чемпіонаті області

08 Жовтня 2019, 11:23
2095

Після не зовсім вдалого старту в Чемпіонаті Волині, команди з Рожищенського району змогли дещо реабілітуватися перед вболівальниками футболу.

Про це повідомляє Федерація футболу Рожищенського району.

ФК «Рожище» створив справжню сенсацію у першому домашньому матчі змагань, відібравши очки в «гранда» обласного масштабу «ЛСТМ 536», зігравши внічию (1:1). Після того була поразка в Нововолинську (1:3) від місцевого «Шахтаря».

Але вже минулих вихідних рожищани у «рідних стінах» дотиснули непоступливий «Фенікс» (2:1). Обидва голи забив з пенальті Роман Стужук.

Після п'яти турів Рожище розділяє 8-9 місця з «Надією» із села Хорів, маючи в активі 4 залікових бали. 9 жовтня команда гратиме в Підгайцях проти «Вотрансу», а найближчими вихідними прийматиме вдома ФЦ «Ковель».

Копачівське «Торпедо» продовжило безпрограшну серію, але, на жаль, без перемог. У активі підопічних Сергія Богунова результативна домашня нічия з Любешовом (2:2) і нульова в Ківерцях. Наразі клуб перебуває на четвертій сходинці турнірної таблиці, а наступну гру проведе на домашньому стадіоні проти потужного «Шацького УДЛГ» вже у цей вікенд.

«Вболівальників «короля спорту» запрошуємо активно підтримати команди у цих цікавих протистояннях обласного чемпіонату», – кличуть футболісти.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024