Рованці: чоловік удома облаштував підпільний горілчаний цех

08 Жовтня 2019, 12:12
1176

У мешканця села Рованці Луцького району податківці викрили вдома підпільний цех із виготовлення горілчаного сурогату. Чоловік взявся за таку діяльність не вперше.

Про це інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

В ході операції «Акциз 2019» співробітники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області встановили жителя села Рованці, який черговий раз облаштував в своєму помешканні незаконне виробництво горілчаного сурогату. При цьому, в травні поточного року правоохоронцями вже було виявлено діяльність підпільного цеху, організованого вказаним «бізнесменом».

Самого ж організатора виявили у місті Ківерці, який саме транспортував з метою збуту значну партію незаконно виготовлених горілчаних та тютюнових виробів. За попередньою інформацією встановлено, що зловмисник реалізовував власно виготовлений фальсифікат в сільських місцевостях Волинської області.

В результаті проведення заходів вилучено 760 літрів рідини з характерним запахом спирту, понад 650 літрів готової горілчаної продукції, розлитої в тару «Bag in box», понад 400 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, пластикову тару, шланги, лійки, спиртометри, що використовувались в ході здійснення протиправної діяльності.

Крім того, вилучено транспортний засіб, який використовувався для незаконного транспортування та розповсюдження фальсифікату. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 600 тисяч гривень.

На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз та накладення арешту на товарно-матеріальні цінності.

Читайте також: З луцького музею вкрали дерев'яний експонат

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024