Шацький дзюдоїст здобув бронзу на міжнародному турнірі в Варшаві

08 Жовтня 2019, 13:30
3510

Наприкінці вересня юні спортсмени Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) взяли участь у ХХІ Міжнародному турнірі - Кубок Польщі «Warsaw Judo Open» (неофіційний чемпіонат Європи).

«Warsaw Judo Open» є найбільшим турніром у Республіці Польща з дзюдо, яке грає на масштабній спортивно-розважальній арені у Варшаві – Torwar. У ньому взяли участь більше 1800 спортсменів більш ніж 30 країн Європи, Аргентини, Японії та США, – повідомляє Шацька РДА.

Вкотре у польському змаганні від Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь двоє юних спортсменів. Вже другий рік поспіль вихованці місцевого спортивного клубу «Торнадо» здобувають перемогу в цьому міжнародному турнірі. Цьогоріч у запеклих сутичках ІІІ місце виборов Назар Горніч (с.Голядин), та став бронзовим призером турніру.

Юний торнадівець Роман Самолюк також непогано показав свої результати в єдиноборстві, вигравши дві сутички та дві програвши, він зайняв 7-8 місце.
Після завершення змагань для дітей організували екскурсію, під час якої вони мали можливість оглянути мальовничі краєвиди столиці Польщі – міста Варшава.

Спортсменів до змагань готували тренери СК «Торнадо» Роман Самолюк та Олексій Писачук.

Читайте також: Дзюдоїст з Шацька завоював «золото» у чемпіонаті Волині

Дзюдоїсти клубу «Континіум» привезли нагороди з чемпіонату Волині

Тренерський склад, батьківський колектив вихованців СК «Торнадо» дякують президенту Федерації дзюдо Волині Степану Івахіву, депутату Шацької районної ради Олексію Писачуку та Миколі Горнічу за надану допомогу в організації поїздки дітей в Республіку Польща для участі в міжнародному турнірі з дзюдо.

Бажаємо нашим спортсменам подальших успіхів та перемог!




 

Коментарі
09 Жовтня 2019, 03:43
Степ івахів- це колишній чемпіон світу з дзюдо? Чи колишній чемпіон України чи діючий чемпіон України з дзюдо?<br/> Як він може бути президентом федерації дзюдо Волині?
09 Жовтня 2019, 03:44
Як може б це ти Івахів президентои дзюдо Волині? Він ж діючим чемпіоном?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром