Йосипів йде з прикарпатської поліції, Голубош вже представив нового заступника (ФОТО)

Автор: Турій Роман

09 Жов, 2019 09:45

Поділитись публікацією
Йосипів йде з прикарпатської поліції, Голубош вже представив нового заступника (ФОТО)

Т.в.о.  заступника начальника Головного  управління Національної поліції   в Івано-Франківській області Олег Йосипів, котрий працював за напрямком превентивної діяльності, звільнився з посади.

На цій посаді він працював з жовтня 2017 року, а до того очолював патрульну поліцію Чернівецької області. За наявною в “Галки” інформацією, він продовжить працювати на Буковині.

Вранці дев’ятого жовтня начальник ГУНП в області Володимир Голубош представив колективу нового заступника. Ним став Роман Пицків. Він є уродженцем села Вигода Долинського району.

Починаючи з 2014 року був командиром батальйону патрульної служби міліції особливого призначення “Чернігів”, заступником начальника УМВС Чернігівщини з громадської безпеки, т.в.о. начальника поліції Київщини та потім його заступником, заступником начальника Департаменту превентивної діяльності Нацполіції, начальником управління організації діяльності підрозділів поліції особливого призначення.

В часи Євромайдану — був бійцем 14-ї сотні Самооборони Майдану «Вільні Люди». У 2014 кандидував у народні депутати України від партії «Народний фронт» на Чернігівщині.

 

Роман Пицків поруч міністра МВС Арсена Авакова.