ОСТАННІ НОВИНИ

Через потепління у п’ятницю призупинять подачу опалення до бюджетних установ Львова

Вероніка Рой

|

У зв’язку з потеплінням, з цієї п’ятниці, 11 жовтня, планують призупинити подачу опалення до бюджетних установ. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Синоптики прогнозують потепління — температура підніметься до +20 градусів, тому з п’ятниці можемо зупинити подачу опалення до бюджетних установ», — повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань.

Станом на сьогодні опалення подається до 246 установ гуманітарного блоку — школи, садочки, лікарні та поліклініки, заклади культури.

До слова, з 13 жовтня в Україні очікується суттєве потепління і прихід «бабиного літо».

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови, 4 жовтня стартував опалювальний сезон у школах, садках, закладах охорони здоров’я та культури, на підставі звернень керівників цих закладів.

Опалювальний сезон для населення розпочинається на основі погодних умов — якщо впродовж трьох діб середньодобова температура не перевищуватиме +8°С.

Раніше Львівський портал інформував, що для того, аби розпочати у Львові опалювальний сезон, комунальним підприємствам потрібно щонайменше 155 млн грн. Якщо Львівська міська рада не виділить цих коштів, то вже у жовтні львів’яни можуть не отримати тепла і гарячої води.

Додамо, що опалювальний сезон у Львові зазвичай розпочинається в середині жовтня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *