Чи готове Рівне до початку опалювального сезону і коли пустять тепло

Поки у місті централізовано опалюють лише лікарні та пологовий будинок

Рівне готове до подачі тепла майже на відмінно - на 4,85 за 5-бальною шкалою. Так оцінили 26 вересня на засіданні обласного штабу з підготовки до опалювального сезону.

Начальник міського управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк на засіданні міськвиконкому назвав цей результат «непоганим» і додав:

Обійшла комісія всі без винятку наші комунальні підприємства, соціальну сферу, і ЖКП, і ОСББ, наше теплове господарство і визначила, що всі 37 котелень, і всі ІТП і ТП готові до зимового періоду.  

Але міський голова Володимир Хомко повідомив, що у найближчі дні синоптики прогнозують суттєве потепління - до +23 у вівторок, 15 жовтня. Тому поки централізовано тепло не подаватимуть. Опалювати почнуть лише тоді,

коли протягом трьох днів середньодобова температура буде нижчою за +8 градусів.

Інакше, пояснив міський голова, йому доведеться нести відповідальність, в тому числі і кримінальну, за порушення закону.

Він також нагадав, що торік опалення у місті ввімкнули 17 жовтня. А цього року до 17 жовтня ще буде дуже тепло. І додав:

Все готове - тільки натиснути кнопку.

 

У нас є тільки два будинки з ОСББ, які мають проблеми. Один переукладає теплотрасу свою ще. Думаю, що встигнуть підключитися. "Рівнетеплоенерго" допомагає.

 

А друге - це будинок колишнього промзв'язку на вулиці Князя Володимира. Торік він взяв собі ліміти на газ і не вибрав. І оштрафували на 18 тисяч грн. А в цьому році боїться взяти лишній газ. І це абсурд. Бо звідки голова ОСББ може знати, скільки котельня витратить газу. Візьмеш мало - замерзнеш, візьмеш багато - заплатиш штраф.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень