Луцьким студентам прочитали «екологічні» лекції

09 Жовтня 2019, 17:29
2481

У Луцьку працівники Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» зустрілися зі студентами СНУ імені Лесі Українки аби поспілкуватися про екологічний розвиток та збереження довкілля. 

Про це інформують на сторінці нацпарку у Facebook.

Тиждень географічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки розпочався із зустрічі студентів 2 курсу із працівниками Ківерцівського НПП «Цуманська пуща» - Бабій Юлією (випускниця географічного факультету) і Савчуком Павлом. Тема зустрічі: «Екологічні виклики сучасності, глобальні зміни клімату та як на ці зміни впливає Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща». Студенти мали змогу подивитись презентацію про світову екологічну кризу та шляхи її вирішення, один із найважливіших – збереження довкілля і відтворення природних оселищ. 

Також зустріч із студентами факультету хімії, екології та фармації. На захід, який відбувся в Академії розвитку, завітали 50 студентів та 6 викладачів. Студенти дізналися про різні об’єкти природно-заповідного фонду України, про екомережі – українську, Смарагдову та Натура 2000, про екологічні цілі сталого розвитку та діяльність нашого національного парку.

Читайте також: Альтернативне паливо: чому це вигідно та екологічно

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром