стрічка

На Рівненщині рецидивіст напав на пенсіонера. ФОТО

12 Жовтня 2019, 17:07
1099

Раніше судимий чоловік побив і пограбував пенсіонера в Теремному Острозького району.

Подія трапилася вночі з 10 на 11 жовтня після опівночі. Раніше судимий за вбивство й достроково звільнений 32-річний мешканець Теремного зайшов у дім 70-річного пенсіонера. Двері у помешкання були не замкнені, адже господар через інвалідність постійно лежить. Коли ж літній чоловік прокинувся, нападник почав його душити й погрожувати, що позбавить його життя. Потім забрав мобільний телефон та радіоприймач і втік.

Про те, що трапилося, у п’ятницю, 11 жовтня до Острозького відділу поліції ГУНП у Рівненській області повідомила соціальна працівниця, 49-річна жителька села Новородчиці, яка доглядає постраждалого. Працівники карного розшуку оперативно розшукали та затримали зловмисника. Він опору не чинив, зізнався у скоєному та показав місце, куди викинув мобільний телефон.

Оселя постраждалого чоловіка
Оселя постраждалого чоловіка

Вкрадений телефон
Вкрадений телефон

 

«32-річного жителя села Теремне затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у помешкання за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Слідчий підготував клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою», – повідомив начальник Острозького відділу поліції Едуард Холод.

Зловмиснику, який за умисне вбивство ще не відбув 2 роки і 7 місяців, за скоєний черговий злочин загрожує від 7 до 12 років.

 

Читайте також:

Затримали молодиків, які обмальовували Острог рекламою наркотиків

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024