У Дрогобицькій лікарні капітально відремонтували операційну

IMG_8257
Фото: Дрогобицька МР

У операційній хірургічного відділення КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» (онкодиспансер) завершили капітальний ремонт та встановили нове обладнання.

Про це повідомляє прес-служба ДМР.

Реконструкція операційної у лікарні обійшлася у 300 тисяч гривень. Ще на суму 237 тисяч гривень для операційної закупили нове медичне обладнання, зокрема нову операційну лампу, монітор пацієнта, електроножі.

Провести такі заходи вдалося у межах реалізації двох проектів місцевого розвитку.

«Лише завдяки вашій роботі вдається ремонтувати приміщення лікарень, поліклінік, закуповувати нове обладнання. Ви завжди відноситесь з розумінням до труднощів, які виникають, бо розумієте, що зараз відбувається реформування охорони здоров`я», — звернувся до колективу КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» Тарас Кучма.

Окрім цього, у капітально відремонтоване приміщення за кошти міського бюджету закупили новий операційний стіл вартістю 64 тис. грн.

Також операційна оснащена сучасною вентиляційною системою.

У четвер, 10 жовтня, у КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» відбулося освячення капітально відремонтованої нової операційної за участі лікарів та персоналу закладу.

Міський голова Тарас Кучма, який відвідав міську третю лікарню разом з начальником відділу охорони здоров`я ДМР Володимиром Чубою, подякував медичним працівникам за їх нелегку працю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: