• Головна
  • На Геопорталі Львова з’явилися нові функції
10:19, 13 жовтня 2019 р.

На Геопорталі Львова з’явилися нові функції

У Львові продовжують наповнювати Геопортал міста новою інформацією та удосконалювати його функціонал для користувачів.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, на сайті з’явився новий тематичний розділ «Освіта», що об’єднує інформаційні карти про різноманітні заклади освіти, результати ЗНО по львівських школах за 2016−2018 роки, а також території охоплення шкіл щодо прийому дітей у перший клас.

Переглянути інформаційні карти у розділі «Освіта» можна за посиланням.

Увімкнувши кілька шарів карти одночасно, можна переглянути інформацію про заклади дошкільної, шкільної, позашкільної, професійної та вищої освіти, а також спортивні школи. Загалом — це понад 300 об’єктів. По кожному із цих об’єктів можна переглянути детальнішу інформацію про нього — назва, адреса, контакти.

Також, за допомогою інформаційних шарів ЗНО 2016−2018 можна порівнювати результати зовнішнього незалежного оцінювання учнів львівських шкіл протягом останніх 3 років та аналізувати які змінювались середні бали ЗНО учнів у цих школах (як загальні, так і по основних предметах).

Новою інформацією на порталі є можливість визначення школи за адресою проживання дитини. Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради, за кожною школою закріплена певна територія міста, з якої школа зараховує дітей у перший клас першочергово. За допомогою фільтрів, можна обрати ту вулицю, інформація по якій є цікавою. Згодом, клікнувши на конкретному будинку у правій частині екрану з’явиться інформаційна панель, де буде вказано, до якої школи належить цей будинок (а також адреса розташування школи).

Нагадаємо, у Львівському кардіоцентрі запрацював новий ангіограф.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...