Періс Хілтон купує курорт на Закарпатті: її вимоги вже виконують - ЗМІ

13.10.2019 11:59 930 0
Періс Хілтон купує курорт на Закарпатті: її вимоги вже виконують - ЗМІ

Спадкоємиця готельного бізнесу та світська левиця Періс Хілтон все таки придбає відпочинковий комплекс на Закарпатті, інформує 24tv.

Зокрема, повідомляється, що закарпатці вже розпочали реалізовувати головної вимоги зірки – зведення вертолітного майданчика на території "Деренівської Купелі". Будівництво планують завершити наприкінці 2019 року. Як відомо, ще влітку 2019 року всі українські ЗМІ заговорили про можливий бізнес Періс Хілтон в Україні. Тоді журналісти LifeStyle 24 повідомляли, що знаменита американка обрала елітний відпочинковий комплекс на Закарпатті із назвою "Деренівська Купіль". За словами інсайдерів, під час перемовин Періс Хілтон висунула головну вимогу – на території комплексу повинен бути вертолітний майданчик. Тоді це прохання здавалась перешкодою у підписанні угоди, однак відомо, що будівництво вже розпочалось. Окрім вертолітного майданчика, на території "Деренівської Купелі" зведуть дворівневий паркінг та "Пасаж" для проведення масштабних культурно-масових заходів. Також на прохання Періс Хілтон прилеглі території комплексу матимуть додаткові автостоянки, щоб всі гості зірки могли з комфортом розмістити свої машини. Водночас стартували роботи по внутрішньому оздобленню 5-зіркового готелю DeLux, відкриття якого планується вже в 2020 році.
"За припущеннями інсайдерів, угоду можуть закрити не раніше весни 2020 року. Тоді ж Періс Хілтон планує організувати в Україні представницький міжнародний конкурс краси. Наразі зірка розглядає дві локації для проведення заходу – Київ та Закарпаття. Та, зважаючи на стан доріг в Україні, наявність вертолітного майданчика в "Деренівській Купелі" може стати ключовим аргументом у виборі місця проведення конкурсу" - інформує видання.
Що цікаво керівник проекту санаторного комплексу Деренівська Купіль раніше стрверджував, що майданчик будують саме для туристів. Що відомо про "Деренівську Купіль"? Курорт розташований в урочищі Деренівка, що на Закарпатті. Це сучасний готельно-відпочинковий комплекс, який містить 130 окремих номерів. Для туристів власники пропонують чимало розваг: тут розташовані аквазона з басейнами, розважальний центр, SPA-комплекс, тенісний корт, мінігольф та дендропарк з понад 5 тисячами різних видів рослин. Нагадуємо, Закарпаття в небезпеці: геофізики попереджають про землетрус у Карпатах -до 8-9 балів Читайте також: З понеділка закриють пункт пропуску в Словаччині, суміжний з КПП “Ужгород”
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram
 
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!