• Головна
  • Жителів Рівненщини закликають допомогти дівчинці з онкологією
16:00, 13 жовтня 2019 р.
Надійне джерело

Жителів Рівненщини закликають допомогти дівчинці з онкологією

Жителів Рівненщини закликають допомогти дівчинці з онкологією

Нещодавно хвору на Саркому Юінга дівчинку з Рівненщини на ім’я Ліза прооперували. Їй видалили велику гомілкову кістку і замінили її імплантатом, однак операція пройшла не так, як очікували. Одного разу, під час хіміотерапії, як виявили лікарі, дівчинку заразили вірусом гепатиту найновішої форми.

Раніше для дівчинки вже збирали кошти на операцію, і хворобу вона подолала. Однак тепер допомога людей необхідна знову. Наразі не відомо, що лікарі будуть робити з цією хворобою, однак часу гаяти не можна. Благодійна організація «Дарунок» закликає небайдужих громадян підтримати лікування Лізи фінансово.

Реквізити для надання допомоги:

Рахунок одержувача (ПриватБанк):29244825509100Благодійна організація ДарунокМФО банку:305299ЄДРПОУ (або ОКПО):14360570Картка - ключ до рахунку Благодійної організації Дарунок (ПриватБанк)5169330516489900Ясинчук Марія ВіталіївнаКонтакти 0980518471 Марія

Кошти просимо надсилати з приміткою - для Лізи

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Рівне #новини Рівненщини #новини Рівного #благодійність #допомога #хвороба #лікування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Рубрика призначена для збору донатів для Збройних Сил України (ЗСУ) має на меті забезпечити підтримку українським військовим у їхній боротьбі за територіальну цілісність, безпеку та суверенітет країни. Не будь байдужим! Допоможи!
Оголошення
live comments feed...