576 2 хв

Алек Болдвін і його вагітна дружина Хіларія розсекретили стать своєї п'ятої дитини

Не так давно стало відомо, що 61-річний голлівудський актор Алек Болдвін в шостий раз стане батьком (він вже виховує 23-річну дочку Айрленд від першого шлюбу з акторкою Кім Бейсінгер).

Алек Болдвін і його вагітна дружина Хіларія розсекретили стать своєї п'ятої дитини

Оригінальний спосіб розказати про стать майбутньої дитини

Представники знаменитості розказали, що його кохана дружина Хіларія знаходиться в очікуванні п’ятої дитини, але тоді ще подружжя не готово було розкрити стать майбутньої дитини. В усякому разі, спочатку вони хотіли попередити своїх дітей.

Відео дня

Схоже, критичний момент пройшов, тому у своєму Instagram Хіларія опублікувала відео ,в якому зізналася – кого носить під своїм серцем.

У ролику зіркова пара мило розмовляє зі своїми дітьми. З перших же кадрів стає зрозуміло, що батьки у формі забавної гри вирішили сповістити малюків про поповнення у родині.

Алек та Хіларія запропонували малюкам розгорнути білі згортки, щоб вони дізналися, хто в них скоро з’явиться: братик чи сестричка.

Як виявилося, в обгортку були закутані іграшкові пупсики, яких одягнули в рожеві костюмчики. Малюки подружжя одразу здогадалися, що мама знаходиться в очікуванні народження дівчинки.

Ми дуже схвильовані!

– підписала відео дружина Болдвіна.

ШоубізВагітністьЗіркові батькиСелебрітіПоділитись:

Новини партнерів

Реклама