722 2 хв

Елтон Джон розказав про дружбу з Майклом Джексоном, якому не подобалася компанія дорослих

Британський виконавець Елтон Джон продовжує випускати в світ шокуючі подробиці своєї дружби зі знаменитостями світового рівня. На цей раз 72-річний чоловік розказав в автобіографічній книзі "Я" ("Me") про спілкування з американським поп-співаком Майклом Джексоном.

Елтон Джон розказав про дружбу з Майклом Джексоном, якому не подобалася компанія дорослих

Може йому просто було не цікаво?

За словами Елтона, він знав короля поп-музики з підліткового віку. Він описав Майкла, як найчарівнішу дитину в світі, але з роками артист почав віддалятися від нього та соціуму взагалі, що дуже сильно турбувало людей з його оточення.

Відео дня

На думку британця, це сталося через психологічні проблеми Джексона, з якими він боровся протягом останніх років свого життя.

В якийсь момент він почав ізолювати себе від світу і від реальності, як це колись зробив Елвіс Преслі. Ніхто не знав, що відбувалося в його голові, і які ліки він приймав за рецептом лікаря, але кожного разу після нашої зустрічі я думав, що в нього поїхав дах. Він був дійсно психічно хворою та дуже тривожною людиною,

– зізнався Елтон.

Елтон Джон розказав про дружбу з Майклом Джексоном, якому не подобалася компанія дорослих - фото 454066

Майкл Джексон та Елтон Джон у 1978 році / Adam Scull

Виконавець пригадав одну зі своїх вечірок, на яку запросив Джексона. Саме тоді він помітив, що поп-зірка тримається осторонь та намагається уникнути спілкування з дорослою аудиторією.

Реклама

Джон сказав, що весь вечір Майкл нічого не їв, а потім його помітили з домробітницею та її 11-річним сином. З того часу дружба між двома знаменитостями зійшла нанівець.

З якоїсь причини він взагалі не міг впоратися з дорослою компанією,

– зауважив артист.

ШоубізЗіркові друзіЕлтон ДжонСелебрітіПоділитись:

Новини партнерів

Реклама