Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого чоловіка

Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину від першого чоловіка

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Не всі знають, що шлюб з Олександром Стояновим другий для балерини.

Прима-балерина національної опери України та суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар, яка ледь не загинула в ДТП, виявляється, вдруге заміжня.

До прем'єра Національного академічного театру опери та балету України Олександра Стоянова Кухар вже була одружена. У зовсім юному віці вона вже виходила заміж і тоді пережила найстрашнішу трагедію. Балерина завагітніла дівчинкою, але на останніх місяцях втратила дитину – в неї не відкрилися легені, йдеться у програмі "Життя відомих людей".

"У мене в той момент було тільки одне запитання - за що і чому. І я не бачила відповідь на це запитання. Після реанімації, коли мене перевезли до палати, моя палата була поруч з палатою відмовників. І, звичайно, коли жінка після такої трагедії, після втрати дитини, лежить і чує дитячі крики, ось це найскладніше випробування", - поділилася Кухар.

Катерина впала у таку депресію, коли не те, що бачити нікого не хотілося,  вона втратила сенс життя.

"Ані близькі, ані антидепресанти, жодні снодійні – мені абсолютно нічого не допомагало. Я спати не могла, я просто хотіла лежати і плакати", - зізналася Катерина.

Хтозна, чим би це скінчилося, аби в ситуацію не втрутилася педагог Катерини, яка мало не силоміць витягувала балерину з тієї прірви. Вона змусила ученицю повернутися до тренувань і вмовила станцювати головну партію у виставі "Ромео та Джульєтта".

"Тільки після виходу на сцену. Всім цим я поділилася з глядачем. Тільки після цього я відчула якесь полегшення. І зрозуміла, що жити варто", - сказала Кухар.

Через чотири роки Кухар знову завагітніла. Народила здорового й красивого синочка Тимура. Але коханого чоловіка поруч із нею в найщасливіший момент уже не було. Вони розлучилися. Та якраз тоді Катя зустріла Олександра Стоянова, який з перших же місяців замінив хлопчику рідного батька. А згодом заявив - хоче, аби в них з’явилася ще одна дитина.

Катерина Кухар з чоловіком Олександром Стояновим та сином Тимуром / Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

"Він мені сказав: "Або ти народжуєш мені дитину протягом року, або я від тебе йду", - приголомшила розповіддю Катерина.

Кухар ультиматумів не любить. Вона влаштувала гучний скандал. Не розмовляла з чоловіком, плакала. Але, врешті, здалася та подарувала коханому спільну донечку Настю.

Нагадаємо, що 15 вересня Катерина Кухар та Олександр Стоянов офіційно одружилися. Пара розписалася в столичному РАЦСі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація