ДТП на «зебрі»: в Острозі автівка на переході збила людину

15 Жовтня 2019, 11:56
В Острозі на «зебрі» авто збило жінку 11985
В Острозі на «зебрі» авто збило жінку

В Острозі на проспекті Незалежності поблизу пам’ятнику князям Острозьким трапилася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждала людина.

Автопригода сталася у вівторок, 15 жовтня, об 11 годині. Навчальна машина, яка рухалася від будинку культури, на пішохідному переході збила жінку-пішохода. Постраждалу забрала швидка. Загрози її життю немає. Важкість травм оцінюють медики.

Як розповів начальник Острозького відділу поліції ГУНП у Рівненській області Едуард Холод, кермувальник не побачив пішоходку, адже йому очі засліпило сонце. Наразі на місці ще  працює поліція, рух дещо ускладнений.

1
У ДТП постраждала жінка-пішохід
У ДТП постраждала жінка-пішохід

Місце пригоди
Місце пригоди

3
Працює поліція
Працює поліція

1
Місце події
Місце події

 

Усі деталі автопригоду з'ясує досудове слідство.

До слова, напередодні свята Першого вересня Район.Острог звертав увагу на те, що на проспекті Незалежності й вулиці Чорновола не нанесена дорожня розмітка. Немає її там і досі. Це не звільняє водія від відповідальності, адже дорожні знаки встановлені належно.

Едуард Холод наголосив, що за результатами розслідування про пригоду будуть повідомлені всі служби, зокрема й дорожні. Якщо буде доведене неналежне виконання службових обов'язків, винних притягнуть до відповідальності. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024