Ексдепутат Луценко став радником Кличка

Вікторія Бега, фото
Вікторія Бега
Ексдепутат Луценко став радником Кличка, фото
Ігор Луценко

facebook.com/igor.lutsenko

Народний депутат восьмого скликання від «Батьківщини» Ігор Луценко став радником міського голови Києва Віталія Кличка.

«Останнім часом мене регулярно питають — чим же я буду далі займатися? Відповідаю: тим, чим і попередні 12 років і 1 місяць. Відсьогодні ще й офіційно. Мене призначено радником міського голови з питань запобігання та виявлення корупції в Києві» — написав Луценко у Facebook.

Він додав, що працюватиме на громадських засадах, тобто безоплатно.

Нагадаємо, 4 вересня уряд направив президенту подання на звільнення Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації. Сам Кличко називає своє звільнення незаконним.

Ще 24 липня Офіс президента попросив у Кабінету міністрів внести подання на звільнення голови КМДА Віталія Кличка.

Кличка в Офісі президента звинуватили в підконтрольності «смотрящим» та заявили про необхідність розмежувати посади міського голови та очільника КМДА.

Сам Кличко заявив, що розділення посад міськголови та глави КМДА суперечить Конституції. Водночас брати участь у позачергових виборах він готовий.

читайте також
Позачергові вибори мера Києва можуть відбутися у грудні 2019-го Управляти Києвом: хто наступає Кличку на п’яти і до чого тут забудовники Київ забирають переможці? Чому Богдан хоче позбавити Кличка повноважень Депутат Ткаченко подав декларацію на посаду голови КМДА


Поділитися: