Купа заліза замість машини: на Рахівщині моторошна автопригода забрала життя юнака (ФОТО)

15.10.2019 13:29 156 0
Купа заліза замість машини: на Рахівщині моторошна автопригода забрала життя юнака (ФОТО)
Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатськоі області, у селі Біла Церква Рахівського району, водій «Audi A6» не впорався  з керуванням та з‘їхав в кювет.  За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження.
"Співробітники Рахівського  відділення  поліції з’ясовують обставини аварії, що трапилася у селі Біла Церква. В наслідок  ДТП тілесні ушкодження несумісні з життям отримав водій «Аudi A6». Повідомлення про аварію надійшло до поліції вчора,  14 жовтня  близько 21:28 год", - йдеться у повідомленні.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій іномарки рухаючись по вул. Марамуреська, не впорався з керуванням та в‘їхав  у кювет, внаслідок чого машину перекинуло на дах. В результаті автопригоди, водій авто 20-річний місцевий житель,  загинув  на місці події.
"Справу розслідуватимуть слідчі Рахівського відділення  поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть.  Транспортний засіб доставлено на арешмайданчик відділення  поліції. В рамках досудового розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії", - інформують правоохоронці.
Нагадуємо, Не змогли врятувати: в Ужгороді при пожежі загинула жінка Читайте також: 30 років по тому: брати відшукали в Чорнобилі неймовірне, їм не повірив ніхто (ФОТО)
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!