Поліція виявила наркотики у чотирьох жителів Кропивницького

Патрульні виявили наркотичні речовини у чотирьох громадян, один з яких – підліток

Поліція виявила наркотики у чотирьох жит…

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на пресслужбу патрульної поліції області.

На вулиці Академіка Корольова ТОРівці побачили чоловіка, який палив цигарки на дитячому майданчику. Під час поверхневої перевірки у 33-річного чоловіка охоронці порядку виявили поліетиленовий пакетик з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну, ампули з розчином для ін'єкцій та шприц. На питання, що знаходиться в пакетику громадянин відповів, що це "метадон" для власного вживання. Поліцейські склали на правопорушника відповідні адмінматеріали. Інший випадок стався по вулиці Пашутинська.

Під час розпивання спиртних напоїв два чоловіки, побачивши поліцейських, раптово почали втікати. Навздогнавши правопорушників, охоронці порядку встановили осіб та виявили у одного із них паперовий згорток з невідомою речовиною рослинного походження. Увесь час 33-річний чоловік поводив себе агресивно та не міг пояснити, де взяв, ймовірно, наркотичні речовини. У результаті ТОРівці одягли на правопорушника кайданки та склали відповідні адмінматеріали.

Під час патрулювання міста по вулиці Поповича поліцейські виявили компанію підлітків, один з яких, ймовірно, збирався вживати наркотичні речовини. Хлопець привів в дію пристрій для вживання наркотиків, але довести справу до кінця йому завадили патрульні. Охоронці порядку провели поверхневу перевірку 16-річному юнакові, під час якої виявили у нього паперовий згорток з речовиною рослинного походження. На місце приїхав батько хлопця.

У всіх випадках охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, що у Кропивницькому поліції "здали" торгаша наркотиками.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme