Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна аварія на Рахівщині: 20-річний закарпатець загинув на місці

Смертельна аварія на Рахівщині: 20-річний закарпатець загинув на місці
У селі Біла Церква Рахівського району, водій «Audi A6» не впорався з керуванням та з‘їхав в кювет. Від отриманих травм 20-річний водій загинув на місці події. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження.

Співробітники Рахівського відділення поліції з’ясовують обставини аварії, що трапилася у селі Біла Церква. В наслідок ДТП тілесні ушкодження несумісні з життям отримав водій «Аudi A6». Повідомлення про аварію надійшло до поліції вчора, 14 жовтня близько 21:28 год.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій іномарки рухаючись по вул. Марамуреська, не впорався з керуванням та в‘їхав у кювет, внаслідок чого машину перекинуло на дах. В результаті автопригоди, водій авто 20-річний місцевий житель, загинув на місці події.

Справу розслідуватимуть слідчі Рахівського відділення поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть. Транспортний засіб доставлено на арешмайданчик відділення поліції. В рамках досудового розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатськоі області.

Смертельна аварія на Рахівщині: 20-річний закарпатець загинув на місці

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: