Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Великоберезнянщині нетверезий водій в'їхав в опору моста

На Великоберезнянщині нетверезий водій в'їхав в опору моста
За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння.

17 жовтня в селі Волосянка Великоберезнянського району працівники поліції за повідомленням про аварію виїхали на місце події. Поліцейські з’ясували, що водій мопеду «Futong», не впоравшись з керуванням, зіткнувся з опорою моста. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування тест показав 0,97 проміле алкоголю у крові. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.






Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: