Немає майданчиків, світла, дороги: у Луцьку скаржаться на занедбаний двір

18 Жовтня 2019, 12:05
двір на вулиці Потебні, 46 у Луцьку 2767
двір на вулиці Потебні, 46 у Луцьку

У Луцьку у дворі на вулиці Потебні, 46 дитячий майданчик перебуває у неналежному стані, освітлення непрацює, а пішохідні доріжки та тротуари потребують ремонту.

Про це на платформі «Відкрите місто» повідомив Дмитро Гелюта.

За словами чоловіка, у дворі чимало проблем. По-перше, майданчик, де можна відпочити та посспілкувтаися мешканцям, відсутній – замість ного є  «захаращена територію із саморобною лавкою для літніх людей та саморобною пісочницею (за кошти та з ініціативи мешканців будинку, більшість з яких пенсіонери)». Також у дворі відсутній дитячий майданчик, хоча у будинку живе понад 8 сімей із дітьми, однак гуляти нідею

Так само, у дворі та під'їзді відсутнє освітлення. 

«Темрява і захаращеність біля будинку приваблює осіб в алкогольному сп'янінні ледь не щовечора, тому досить часто жителі будинку змушені вислуховувати п’яні розмови посеред ночі та викликати поліцію. Такі незвані гості викручують будь-які джерела світла, а то й просто шкодять проводи. Крім того, при поверненні додому з роботи завжди вмикаєш ліхтар, щоб часом не спіткнутись і не розбити собі обличчя, так як дороги і тротуару у нас також немає», – повідомив користувач.

Проблему спрямували на розгляд департаменту житлово-комунального господарства.

Читайте також: Луцьк: на переробку передали понад 4 тонни небезпечних батарейок та акумуляторів






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром