Вхiд на сайт
Авторизацiя

Посварилися з матір'ю і втекли: на Закарпатті поліція розшукувала неповнолітніх дівчат

Посварилися з матір'ю і втекли: на Закарпатті поліція розшукувала неповнолітніх дівчат
Співробітники ювенальної поліції Ужгородського районного відділення та Головного управління Нацполіції області розшукали трьох дівчат - рідних сестер, які пішли з дому у селі Великі Геївці Ужгородського району і не повернулися. Про їх зникнення заявила мати.

Вчора, 17 жовтня, близько 16.45 год до поліції надійшло повідомлення про зникнення трьох неповнолітніх дівчат, мешканок с.Великі Геївці Ужгородського району. Про зникнення дітей, віком 9, 11 та 13 років заявила 34-річна мати-одиначка.

На пошуки дівчат були негайно орієнтовані працівники групи реагування патрульної поліції, сектору карного розшуку, дільничні офіцери та слідчо-оперативна група Ужгородського відділення поліції. За кілька годин пошуків неповнолітніх школярок знайшли. Як з’ясували правоохоронці, після конфлікту з матір’ю діти пішли з дому до своєї тітки, яка мешкає у сусідньому селі - Сторожниці.

З дітьми та їхньою матір’ю поліцейські провели профілактичну бесіду про недопущення таких випадків у майбутньому. Дівчата зараз знаходяться вдома, їхньому життю та здоров’ю загрози нема.

Щодо матері, у поліції вирішується питання про притягнення її до відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: