• Головна
  • Через пожежу родина зі Здолбунівщини опинилася без даху над головою (ФОТО)
14:15, 18 жовтня 2019 р.
Надійне джерело

Через пожежу родина зі Здолбунівщини опинилася без даху над головою (ФОТО)

Через пожежу родина зі Здолбунівщини опинилася без даху над головою (ФОТО)

Родина з Білашева, що у Здолбунівському районі, тепер не має де мешкати. Адже у ніч з 13 на 14 жовтня у пожежі майже повністю згоріло їхнє майно.

Замість дерев’яної хати тут тепер тільки згарище та корпус двох кімнат. Жити тут вже просто не можливо. А приткнутися нині родині Валентини Бондар та Сергія Паробочого, яка ще донедавна там мешкала, просто нема куди.

Трагедія сталася несподівано. Вогонь спалахнув вночі у кухні. Як повідомляють здолбунівські рятувальники, імовірно, пожежа сталася через технічну несправність електромережі. Адже якихось порушень в експлуатації приладів чи скруток у мережі фахівці не зафіксували.

Домочадці помітили, що горить, коли вже палав коридор. Тож врятувати будинок просто не вдалося. Все, що лишилися після пожежі, тільки корпус двох кімнат. А ще уціліли з техніки телевізор та монітор від комп’ютера, проте не відомо, чи і те працюватиме. Не вдалося врятувати і господарчу будівлю.

Тож тепер родина лишилася і без речей першої необхідності, і без заощаджень, і без даху над головою. І нині їхня донька Юлія просить небайдужих допомогти фінансово стати родині на ноги. Частину грошей вже вдалося зібрати. Проте їх не вистачає, аби придбати новий дім.

Тож всі охочі допомогти родині можуть перерахувати гроші на карту Приватбанку нареченого Юлії: 5168 7427 1637 2622 (Богдан Андрій Віталійович).

Фото Юлії Бондар

Читайте також: На Рівненщині горів будинок

На Рівненщині рятівники вивели чоловіка з палаючого будинку (ФОТО)

Читайте нас в Телеграмі:https://t.me/Rivne0362ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пожежа #Білашів #будинок #Здолбунівщина #благодійність #допомога #новини #новини Рівного #Рівне #Рівненщина #новини Рівненщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Рубрика призначена для збору донатів для Збройних Сил України (ЗСУ) має на меті забезпечити підтримку українським військовим у їхній боротьбі за територіальну цілісність, безпеку та суверенітет країни. Не будь байдужим! Допоможи!
Оголошення
live comments feed...