Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Хусті четверо дітей постраждало від вибуху невідомого пристрою

У Хусті четверо дітей постраждало від вибуху невідомого пристрою
На місці події вже попрацювали рятувальники та правоохоронці і попередньо вони ідентифікували невідомий вибуховий пристрій.

Залишилось з’ясовувати як він потрапив на смітник і в поле зору дітей.

10 річний Михайло дорогою зі школи зустрів однокласника з невідомим пристроєм в руках. Що за предмет хлопці не знали, тому вирішили це з'ясувати. Найбільше від вибуху дісталося дев’ятирічному Василю. Невідомий пристрій під час вибуху був у його руках. В лікарні хлопцеві діагностували уламкові поранення, пошкодження живота, рук та ніг. Дитину терміново прооперували.

Разом з хлопцями була ще старша сестра Василя, Марічка та їх друг Сашко. Оскільки вони стояли окремо, то і постраждали найменше. Обійшлося без госпіталізації.

«Здетонував невідомий пристрій, внаслідок чого постраждали діти відкрито кримінальне провадження за статтею 128 ККУ « Тяжке чи середньої тяжкості тілесне ушкодження отримане в результаті необережного поводження з небезпечними предметами. Йдеться про електронний детонатор, який можуть використовувати вибухотехніки для знешкодження вибухових пристроїв», - повідомила оловний спеціаліст відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області Інеса Манзулич-Іванова.

Більше у відео від Uzh Inform:



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: