У Камінь-Каширському районі мешканці призупинили працівників георозвідки під час опису місцевості

19 Жовтня 2019, 11:10
5469

До Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що жителі села Гута-Боровенська перешкоджають працівникам георозвідки провести опис землі в лісі й здійснити дослідження надр.

Про це інформує Камінь-Каширський Відділ Поліції.

Відповідні дозвільні документи на це геологи мають.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Камінь-Каширського ВП. Правоохоронці встановили, що РКГП ДП «Українська геологічна компанія Рівненської комплексної геологічної партії» спільно із працівниками КП «ВОЛИНЬПРИРОДОРЕСУРС» проводили геологічні роботи поблизу села Гута-Боровенська Камінь-Каширського району.

Під час проведення вказаних вище робіт у представників георозвідки виник конфлікт із жителями села: останні наполегливо попросили геологів припинити проводити дослідження і покинути лісовий масив, що в подальшому ті і зробили.

Під час проведення перевірки СОГ ознак будь-якого кримінального правопорушення не було виявлено. В ході реагування на повідомлення, в будинку культури селі Гута-Боровенська відбулися збори громади, на яких був присутній начальник ВП, начальник СВ Камінь-Каширського ВП, голова Гуто-Боровенської ОТГ та представники КП «ВОЛИНЬПРИРОДОРЕСУРС».

Під час зборів вирішили призупинити георозвідку та провести ще одні збори 20.10.2019, на яких буде остаточно вирішуватись врегулювання конфліктної ситуації з місцевою громадою.



 

Коментарі
19 Жовтня 2019, 22:37
Як ходили з голими сраками - і далі так само хочуть ходити ))) <br/>Напевне думають , що їм на школу садочок амбулаторію держава буде давати дотації? Дулю з маком!!! <br/>Тепер ви ОТГ - то ж самі себе забезпечуйте!<br/>А це ЛЕГАЛЬНЕ видобування бурштину було би значним внеском до їхнього бюджету .
19 Жовтня 2019, 22:42
Не захотіли легального видобутку бурштину - прийдуть бандюгани (тіпа бізнєсмєни) і будуть НЕЛЕГАЛЬНО копати бурштин . А ці тупі гутоборовенці наввипередки будуть там працювати !!!!
20 Жовтня 2019, 11:59
Нікому легальний видобуток бурштину не цікавий. Бо краще прибуток покласти у карман, як перерахувати до бюджету.
20 Жовтня 2019, 14:21
Ото ж бо й воно . А ці наївні селюхи думають що їм ВСЕ буде давати ДЕРЖАВА!
20 Жовтня 2019, 15:57
&amp;quot;...проводили геологічні роботи поблизу села Гута-Боровенська Камінь-Каширського району&amp;quot;. Які спостережливі боровенці! Це ж треба, якість дядьки в лісі крутилися, а боровенці відразу зметикували, що до чого.
21 Жовтня 2019, 05:01
То Столяр з Палицею заграбастати надра хочуть. Чому б громаді своє комунальне підприємство не створити та не провести розвідку, бо Волиньприродресурс цю секретну інформацію навряд чи покаже комусь крім вищезазначених ділків.
21 Жовтня 2019, 11:47
Гидотної нації нема в світі ніде більш. Вошивці смердючі, добре що католіки виручаютьШтундяра
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024