1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатський воєнком вручив Подяки поліцейським (ФОТО)

19.10.2019 12:01 Суспільство

Сьогодні, 19 жовтня, у поліції Закарпаття подяками відзначили поліцейських, які з 16 по 26 вересня сприяли проведенню у різних куточках області навчальних зборів резервістів та підрозділів тероборони

Сьогодні, 19 жовтня, у поліції Закарпаття подяками відзначили поліцейських, які  з 16 по 26 вересня сприяли проведенню у різних куточках області навчальних зборів резервістів та підрозділів тероборони

Протягом 10 днів на території Закарпаття відбувалися навчання підрозділів територіальної оборони. За цей час охорону публічного порядку та безпеки на території проведення навчань забезпечували поліцейські Закарпаття. 

Військовий комісар Богдан Череміський подякував керівництву поліції Закарпаття за сприяння у проведенні навчань для 2000 резервістів  та загалом у проведенні призовної кампанії. 

Головною функцією поліції на навчаннях була організація та проведення занять з несення служби на блокпостах, виявлення вибухових пристроїв та питань дотримання службової дисципліни.

Поліцейським, які задіювалися під час проведення навчань резервістів, Богдан Череміський вручив відповідні подяки військового комісара, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, Закарпатський ОВК оприлюднив кількість загиблих на Сході

Читайте на ГК:Де замовити якісні футболки з логотипом?
Читайте на ГК:Прикордонник виявився агентом РФ і втік до Москви: правоохоронці розповіли, що йому загрожує
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про небезпечні погодні явища: що варто знати