У російському Ростові п'ятеро дітей згоріли живцем у квартирі

У російському Ростові п'ятеро дітей згоріли живцем у квартирі

Фото: Ехо Москви

У пожежі загинуло шість осіб.

У Російському Ростові сталася пожежа у житловому будинку, повідомляє ТАСС.

Вогонь забрав життя шістьох осіб, з яких п'ятеро – малі діти. Чотири фрагменти тіл виявили у дитячій спальні однієї з квартир. Тіло ще однієї дитини виявили в іншому приміщенні.

Трьох людей вдалося врятувати. Її доправили до лікарні. Двоє перебувають у реанімації. Одну жінку потрапила до травматологічного відділення. Евакуювали 25 осіб.

Займання сталося у ніч проти 19 жовтня. Пожежа спалахнула у багатоквартирному двоповерховому житловому будинк на площі близько 600 квадратних метрів. Оскільки була ніч, то це ускладнило евакуацію та порятунок. Будинок має цегляну підставу і дерев'яний другий поверх, який вигорів практично повністю. 

За фактом події Слідчий комітету Російської Федерації у Ярославській області порушив кримінальну справу за статтею "заподіяння смерті з необережності двом або більше особам".

Як повідомляє "Інтерфакс", за попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Як повідомлялося раніше, на Херсонщині в пожежі загинув 2-річний хлопчик, якого бабуся залишила самого вдома. Трагедія сталася в Чаплинському районі. Жінка вклала онука спати, а сама пішла святкувати день села. Коли повернулася, хата вже горіла, а малюк був мертвим. 

На Херсонщині у будинку згорів 2-річний хлопчик, якого бабуся лишила самого вдома

На Херсонщині у будинку згорів 2-річний хлопчик, якого бабуся лишила самого вдома

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація