Локачі: як місцевих атовців вітали зі святом

19 Жовтня 2019, 12:34
2252

Нещодавно в селищній раді відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України. Тут зібралися учасники бойових дій на сході країни.

Таких, до слова, в райцентрі налічується кілька десятків. Деякі і нині, підписавши контракти із ЗСУ, виконують завдання у військових частинах чи на передовій, тож на святкування прибули їхні рідні.

Вітаючи Героїв сьогодення, голова селищної ради Богдан Іус побажав винуватцям торжества від себе особисто та від усієї громади містечка добробуту, благополуччя та невичерпного оптимізму.

«У час, коли в країні розгорнулись бойові дії, ви першими стали на захист рідної землі. І поки на передовій ризикували власними життями, матері, дружини, діти чекали вашого повернення додому – живими та здоровими. Тож низько вклоняюсь за проявлену мужність кожному землякові-військовослужбовцю і за терпіння – їх родинам. Вірю, що завдяки сильній вмотивованій армії та дипломатичному підходу нової влади ми обов’язково дочекаємось закінчення війни на Донбасі і довгоочікуваного миру», – говорив Богдан Євгенович.

Спогадами про власні фронтові будні поділився голова районної організації воїнів АТО Володимир Макаревич. Зокрема, він зауважив, що повістку отримав вже в старшому віці, проте відразу прийняв рішення поповнити ряди мобілізованих. Для багаторічного викладача предмету «Захист Вітчизни» це було принципово, адже таким вчинком показав приклад патріотизму і своїм учням. Бойовим побратимам пан Володимир побажав міцного здоров’я, миру і спокою.

Також до зичень долучились представник Локачинського райвійськкомату Павло Вознюк та секретар селищної ради Леся Познякевич.

З нагоди свята учасникам АТО було вручено подарункові набори. Вже за традицією атовці залишили свої «автографи» на українському прапорі і на фоні нього зробили колективне фото.

1



 

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментарі
19 Жовтня 2019, 20:15
Цікаво чому не всіх Атовців привітали ???
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024