Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у цьому році статус жертви торгівлі людьми отримали троє осіб (ВІДЕО)

На Закарпатті у цьому році статус жертви торгівлі людьми отримали троє осіб (ВІДЕО)
В Ужгороді відбулась «Хода за свободу», щоб привернути увагу до проблеми торгівлі людьми.

В Україні міжнародну акцію проводять уже шостий рік поспіль.

Потерпілих від трудової, сексуальної та психологічної експлуатації щороку все більше. На цьому наголошують активісти організацій, які опікуються такими людьми. На Закарпатті у 2019 році статус жертви торгівлі людьми отримали 3-є осіб, ще 4 очікують підтвердження.

Фінансова скрута, бажання знайти гідну роботу, нерідко елементарна довірливість. Це основні причини чому люди потрапляють на гачок шахраїв. Більшість з постраждалих бояться говорити про свою проблему вголос. Тому мета акції привернути увагу громадян до цієї проблеми.

Перш ніж виїжджати за кордон, спеціалісти радять ретельно перевіряти інформацію про роботодавця, нікому не передавати свої документи та обов’язково повідомити рідним усі подробиці місця роботи. Щоб убезпечити себе та отримати необхідну інформацію, кожен може зателефонувати на гарячу лінію «527».

Більше у сюжеті від Uzh Inform:



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: