Новини, Політичні новини, Фото-відео

Вадим Кривохатько розповів про каоліновий кар’єр (ФОТО, ВІДЕО)

Вадим Кривохатько розповів про каоліновий кар’єр (ФОТО, ВІДЕО)
19.10.2019 19:14

Вільнянським  районом останніми тижнями активно розповсюджуються листівки, в яких, нібито від імені Вадима Кривохатька робиться звернення до місцевих мешканців щодо будівництва скандального каолінового кар’єру.

В них Кривохатько заявляє що виступає проти «німецьких інвестицій», і обіцяє побудувати кар’єр власними силами.

«Акцент» поцікавився думкою народного депутата 8 скликання останніми подіями в районі та чи має він відношення до таких агітматеріалів.

Чи є листівки фейком та  для чого вони розповсюджуються, на що можна очікувати мешканцям Вільнянського району ближчим часом, чи пов’язана вирубка лісополоси під с.Зелене з активізацією БЗК, яким чином в Мінприроди видали дозвіл на розробку кар’єру, та хто за цим стоїть — на всі ці питання дав відповіді Вадим Вікторович.

Також ми поцікавилися щодо звинувачень на адресу колишнього нардепа з боку підприємця Фокіна, а також чи справді Кривохатько приховав 400 тисяч гривень при декларуванні купленого в 2017 році авто, про що повідомив днями НАЗК.

Читайте новини Запоріжжя в нашому Telegram: t.me/akzentzp , Twitter та підписуйтесь на канал в Youtube, а також наш Instagram

19.10.2019 19:14


Об Авторе

Александр Чубукин