Ківерцівський район: у ДТП загинули 12 людей

20 Жовтня 2019, 09:14
ДТП 5706
ДТП

Відбулася спільна зустріч керівництва району, Ківерцівського ВП з представниками Облавтодору, Укртрансбезпеки та об’єднаних територіальних громад, розташованих на території Ківерцівського району.

Начальник Ківерцівського відділу поліції ГУ НП у Волинській області Юрій Столярчук  зазначив, що з 1 жовтня, на території України розпочався практичний етап проведення комплексу організаційно-профілактичних заходів «Безпека дорожнього руху – це життя», який триватиме до кінця листопада, повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

Його основна мета — посилення контролю за безпекою дорожнього руху, запобігання травмуванню людей на вулично-дорожній мережі. З метою  координування дій суб'єктів управління у сфері організації та безпеки дорожнього руху щодо реалізації комплексу заходів, у тому числі профілактичного характеру, що знижують кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими і число громадян, які загинули в результаті ДТП, у районі необхідно розробити план першочергових заходів направлених на  запобігання ДТП.

За інформацією заступника начальника Ківерцівського відділу поліції Миколи Цисюка, за 9 місяців поточного року в Ківерцівському відділі поліції зареєстрували 89 фактів вчинення дорожньо-транспортних пригод (далі ДТП) їх учасниками. З них 28 внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань. У цих ДТП отримали травми 67 осіб, 12 з яких померли на місці пригоди або у медичних закладах.

За вчинення ДТП притягли 44 водія, за водіння у нетверезому стані – 139 водіїв. Разом з тим винесли 5 постанов за ст. 140 КУпАП на осіб відповідальних за утримання дорогі, та винесено 5 приписів про усунення ямковості дорожнього покриття.

Читайте також:

У Ківерцівському районі внаслідок ДТП загинув водій

У Ківерцівському районі вантажівка насмерть збила велосипедиста

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024