Турійські учні взяли участь у всеукраїнському конкурсі «Безпечна країна»

20 Жовтня 2019, 11:53
2067

Учні Турійської школи взяли участь у всеукраїнському конкурсі «Безпечна країна» та зняли відеоролик «Діти проти булінгу».

Про це повідомляють на сайті Мiжнародного благодiйного фонду «Допомоги постраждалим внаслiдок дорожньо-транспортних пригод».

Всеукраїнський конкурс фото та відеоробіт проводить Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» спільно з Міністерством освіти і науки України та Міністерством інформаційної політики України, за підтримки Державного підприємства Український науково-дослідний інститут медицини транспорту МОЗ України, Моторного транспортного страхового бюро України. Конкурс спрямований на запобігання проявам усіх видів насильства і травматизму у закладах освіти.

«Турійська ЗОШ І-ІІІ ступеня проти булінгу! Тому учні школи спільно із представницею ювенальної превенції Юлії Кабарчук постійно працюють у цьому напрямі. Діти об'єдналися та створили соціальний відеоролик. Ми впевнені, що лише спільними зусиллями зможемо подолати булінг та створити безпечне середовище для усіх учнів,» – йдеться у дописі

Головна мета конкурсу привернути увагу молоді та педагогічних працівників до проблематики насильства і травматизму. Також широкого проінформувати громадськость про проблему та методи запобігання усім видам насильства і травматизму, в тому числі, булінгу, смертності та інвалідності внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Автори кращих фото- та відеоробіт будуть відзначені грамотами та цінними подарунками. Найкращі відеоролики будуть продемонстровані як соціальна реклама на телебаченні та в мережі Інтернет. Голосування за роботу турійських учнів проводится на сайті Міжнародного благодійного фонду.

Читати також: Учні з Турійська зняли гумористичне відео з вчителями

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром