Кримінал

Слідство у Кропивницькому вважає, що Діану Хріненко вбили з корисливих мотивів

Колегією суддів Кропивницького апеляційного суду задоволено частково апеляційну скаргу сторони захисту чоловіка, підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених пунктом 6 частини 2 статті 115, частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України.

За версією слідства чоловік підозрюється у скоєнні розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вбивства неповнолітньої з корисливих мотивів.

Сторона захисту оскаржила ухвалу районного суду, якою стосовно підозрюваного продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці в межах строку досудового розслідування.

Захисник просив суд обрати щодо підозрюваного запобіжний захід, не пов’язаний з триманням під вартою, посилаючись на необґрунтованість підозри та порушення, допущені у ході затримання підозрюваного та збору доказів.

Прокурор просив апеляційну скаргу залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді – без змін, посилаючись на обґрунтованість підозри та вказуючи, що підозрюваний має судимість, перебував у розшуку, тому існують ризики переховування від слідства та суду.

За результатами розгляду апеляційний суд постановив:

апеляційну скаргу сторони захисту задовольнити частково
ухвалу слідчого судді – скасувати
клопотання слідчого задовольнити
продовжити підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів з 09 жовтня 2019 року до 07 грудня 2019 року включно, без визначення розміру застави.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *