У Миколаєві патрульні на Opel протаранили бетонний стовп, один із них загинув

У Миколаєві патрульні на Opel протаранили бетонний стовп, один із них загинув

Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області

За життя ще одного поліцейського нині борються лікарі.

У Миколаєві автомобіль Opel Vectra в’їхав у бетонний стовп, пасажир легковика загинув на місці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"19 жовтня о 22:42 на проспекті Богоявленському 25-річний водій автомобіля Opel Vectra, за попередніми даними, не впорався  із керуванням, виїхав на узбіччя за межі проїзної частини та допустив зіткнення з бетонним стовпом", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП 25-річний пасажир авто помер на місці від отриманих тілесних ушкоджень, водія госпіталізували у важкому стані.

За попередніми даними, ДТП кваліфікували за ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.

Зазначимо, згодом у поліції повідомили, що в авто їхали співробітники управління патрульної поліції Миколаївської області - патрульний 2 батальйону, сержант поліції Ігор Озеров та патрульний 1 батальйону, сержант поліції Сергій Афанасьєв.

"Їхали власним авто. За кермом був Сергій. Він не впорався з керуванням та потрапив у ДТП. Наразі він шпиталізований. Лікарі борються за його життя та роблять все можливе. Але, на жаль, для Ігоря, який був пасажиром, ця поїздка стала останньою. Йому було всього 25 років", - розповіли правоохоронці.

Вчора поліцейську родину вразило раптове горе — в ДТП загинув патрульний 2 батальйону управління патрульної поліції...

Опубликовано Патрульна поліція України Суббота, 19 октября 2019 г.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі поліцейський спровокував ДТП з чотирма автомобілями і загинув. Двоє осіб отримали поранення — жінку і дитину госпіталізували.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація