Франсіско Гомес відірвався на концерті MONATIKа в Лондоні

Танці з зірками
Франсіско Гомес відірвався на концерті MONATIKа в Лондоні

Напередодні прямого ефіру «Танців з зірками» суддя завітав на шоу українського співака.

Поділитися:

Напередодні дев'ятого прямого ефіру «Танців з зірками» мультиартист MONATIK дав великий сольний концерт у Лондоні. На шоу у столиці Великобританії завітав і суддя проекту – Франсіско Гомес. Він залюбки танцював і підспівував усім улюбленим трекам, а також захопився майстерністю підготовки музично-танцювального перформансу.

Після концерту MONATIK і Франсіско Гомес побачилися, поспілкувалися та обмінялися враженнями. Хореограф оцінив високий рівень шоу-програми «LOVE IT ритм» і привітав українського артиста з небаченими успіхами. Своєю чергою Дмитро подякував судді за присутність і зізнався, що стежить за проектом навіть перебуваючи в світовому турі. Дивись їхнє спільне фото:

Нагадаємо, що цієї неділі в ефірі «Танців…» MONATIK виступить зі своїм супергарячим хітом «Каждый раз». Артист підготував танцювальний перфоманс високого рівня й залучив основний склад балету шоу «LOVE IT ритм» на НСК «Олімпійський». Динамічна хореографія, улюблені мотиви та яскраві костюми – уже сьогодні в ефірі «Танці з зірками».

Нагадаємо, нещодавно Дмитро презентував кліп на свій літній хіт. Подробиці у відео:

Також нагадуємо, що учасники «Танців з зірками» потребують твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше про харизматичних артистів читай тут:

1. MONATIK заспівав під водою, а Дорофєєва перемогла страх підводного плавання (відео)

2. Франсіско Гомес на високих підборах вразив новим образом (фото)

3. MONATIK показав, як вчив складний трюк зі свого кліпу

4. Франсіско Гомес зізнався, що мріє стати батьком

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі