ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість хворих після бенкету в Новояворівську зросла до 18 осіб

Ольга Денисяка

|

За медичною допомогою звернулись вже 18 осіб, які отруїлися на весіллі в Новояворівську. Про це Львівському порталу повідомили у Департементі охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

«Станом на 11:00 год. 7 листопада госпіталізовано 18 осіб, серед них двоє дітей. Стан пацієнтів середньої важкості», – йдеться в повідомленні.

Всі потерпілі святкували весілля в ресторані «Криве озеро». Вживали в смажену рибу, червону рибу, фаршировані печериці та м’ясні слойки.

У відділі комунікації поліції Львівської області повідомили, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі встановлюють обставини події, призначені експертизи, досудове розслідування триває.

«За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років», – повідомили правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *