стрічка

У Старовижівському районі розшукали жінку, яка заблукала в лісі

07 Листопада 2019, 15:45
1276

Зниклу жінку знайшли за понад чотири кілометри від рідного села Сереховичі Старовижівського району.

6 листопада, близько сьомої години ранку до поліції зателефонувала дочка зниклої, 54-річна жителька Ковеля, інформує пресслужба поліції.

 Жінка повідомила, що у вівторок, 5 листопада, її 78-річна матір  пішла у ліс по гриби поблизу села Сереховичі та не повернулася.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції, співробітник карного розшуку та кінологічного центру. Правоохоронці доклали максимально зусиль, щоб як найшвидше розшукати зниклу жінку. До пошуків окрім співробітників місцевого відділення поліції долучилися оперативники поліції області, кінологи та односельці,

Завдяки оперативним та злагодженим діям поліцейським вдалося за лічені години відшукати пенсіонерку. Протиправних дій щодо неї не скоєно. На разі життю та здоров’ю волинянки нічого не загрожує.

Нагадаємо, що протягом останніх двох місяців поліція Волині розшукала шестеро  пенсіонерів, котрі, пішовши по гриби, заблукали.

Поліція Волині звертається до громадян – дбайте про особисту безпеку! Виходячи з дому, не забудьте взяти з собою телефон, повідомте близьких, куди ви йдете. Не залишайте у лісі без нагляду літніх родичів та малолітніх дітей, адже без сторонньої допомоги вони можуть травмуватися, заблукати або потрапити в біду.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024