У центрі Рівного з’явиться новий комунальний дитячий садочок

А загалом у найближчий перспективі має запрацювати три міських дитячих садочки

Садочок на вул. Словацького, №6 "Чебурашка"

Місць у комунальних садочках Рівного незабаром побільшає. Уже в грудні після відновлення запрацює дитячий садочок №17 «Вишенька», що на Соборній, 460 в районі мікрорайону «Ювілейний». Проєктом передбачено, що заклад зможе відвідувати близько 130 дітей, тобто працюватиме 5 груп.  

Садочок на вул. Соборна, "Вишенька"

Як розповіла нам заступниця міського голови Галина Кульчинська, місто отримало звернення від Нацполіції щодо передачі в комунальну власність міста дитячого садочка №6, що на вулиці Словацького. Це центр міста. Садочок середнього розміру, він розрахований на 6 груп дітей.

Крім того, уже готовий проєкт для відновлення дошкільного закладу на вулиці Дубенській, 71а. Проєкт уже проходить експертизу. Це великий садочок, який розрахований на 8 груп дітей, і очевидно, його будівництво розпочнеться у 2020 році.

Садочок на вул Дубенська 71а

Так має виглядати садочок на Дубенський 71а після відновлення

За словами Галини Кульчинської, чи не вперше за багато років у Рівному з’явилися вакансії у дитячих садочках. Нині є потреба у вихователях і помічниках вихователя. Така ситуація склалася через низькі зарплати, на які неохоче погоджуються молоді фахівці і виїзд вихователів на заробітки за кордон.

Нагадаємо, на сьогодні кількість дітей у черзі на здобуття дошкільної освіти зменшилася. Нині на 100 місць у дошкільних закладах виховується 124 дитини.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень