Теплові мережі в Новояворівську на 100% готові до запуску теплопостачання, — Мальський

tets-600x338

Перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський та профільний заступник Юрій Холод будуть відряджатись до Нового Роздолу, аби щоденно на місці контролювати запуск опалювального сезону.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Малсьлький.

«Хоч ситуації виповнилось вже більше року, активно займаємось з колегами нею з перших днів нашої роботи. Певні досягнення є, однак ще багато роботи попереду, а головне - дати людям тепло та заробітну плату. І хоч роль ЛОДА в цій складній ситуації була далеко не основна (кримінальне провадження, арешти, управління АРМА), ми не стояли осторонь і долучаємось і далі, де можемо. На жаль, багато помилок зроблено впродовж останніх півтора року зі сторони управляючих компаній, АРМИ та міст, але сьогодні це все - минуле. Існуючі в державі наслідки приватизації місцевою владою таких стратегічних об‘єктів як ТЕЦи доводять свою помилковість», - повідомив Мальський.

Він також зазначив, що теплові мережі в Новояворівську на 100% готові до запуску теплопостачання: всі прориви ліквідовано та перевірено. У Новому Роздолі, де ситуація дуже схожа, на жаль, місцевою владою за рік зроблено значно менше. Все ще потрібно провести ремонт, необхідний для заповнення теплових мереж міста водою.

«Тепер час компаніям-управителям виконати свою частину роботи: забезпечити транспортування газу на Новороздільську та Новояворівську ТЕЦ, на 100% погасити борг перед колективом та здійснити ремонт систем та запуск», - додав Мальський.

Також він зазначив, що за його дорученням перший заступник голови ОДА Василь Лозинський та профільний заступник Юрій Холод регулярно відряджатимуться при потребі до Нового Роздолу, аби на місці контролювати запуск опалювального сезону АРМА та компаніями-управителями, в межах відповідальностей останніх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: