Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: NeONBRAND, Unsplash

Компанія Airbnb змінила правила безпеки після випадку в Каліфорнії в ніч Геловіну, коли загинули п’ятеро людей, повідомляє Business Insider.

Одна жінка орендувала через Airbnb будинок у місті Оринда, що поблизу Сан-Франциско, на одну ніч, з 31 жовтня. Позаяк господар не дозволяв влаштовувати вечірки, вона збрехала, що винаймає житло для свої родичів із астмою, які потерпають від диму від каліорнійських пожеж. Згодом поліція виявила, що на вечірку зібралося понад 100 людей.

На вечірці сталася стрілянина, внаслідок якої загинули п’ятеро людей. Жертвам було від 19 до 29 років.

Виявляється, це не поодинокий випадок, коли Airbnb має проблему з улаштуванням вечірок. Торік один гість винайняв помешкання в Огайо та запросив понад 250 людей. Господар будинку змушений був сховатися у спальні. А цьогоріч у липні двох людей було вбито під час вечірки в орендований на Airbnb квартирі у Піттсбурзі. За даними однієї юристки з Техасу, з травня лише в цьому штаті сталося 30 випадків стрілянини у помешканнях, виняйнятих на Airbnb.

Тож до кінця 2020 року Airbnb планує перевірити на безпечність та відповідність опису всі помешкання, що здаються в оренду на платформі. Особливу увагу приділять помешканням із «групи ризику».

Відтепер Airbnb надаватиме гарантію гостям щодо відповідності помешкання фотографіям та опису. Також діятиме цілодобова гаряча лінія для вирішення нагальних питань.

Щодня у помешканнях, орендованих через Airbnb, лишаються близько двох мільйонів людей.

Нагадаємо, торік Airbnb дозволив орендодавцям встановлювати в орендованому приміщенні пристрої для стеження.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button