Майже вісімсот шачан зареєструвалися у вебпорталі Пенсійного фонду

08 Листопада 2019, 09:25
1828 Джерело: фото ілюстративне

У Пенсійному фонді продовжують активно залучати мешканців Шацького району до користування  веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду.

Як повідомляють в установі, одним з пріоритетів роботи Фонду є покращення якості обслуговування громадян.

У Фонді здійснили перехід на нову централізовану платформу призначення і виплати пенсій, що дозволяє значно поліпшити якість обслуговування громадян і відмовитися від старого програмного забезпечення. Всі процеси, пов’язані з призначенням та виплатою пенсій, здійснюються вже в централізованій підсистемі «Призначення та виплати пенсій на базі електронної пенсійної справи». Це надає можливість здійснювати прийом громадян в нашому управлінні незалежно від місця реєстрації та фактичного проживання.

Читайте також: Цифрова революція Пенсійного фонду України: кому, де, як і навіщо реєструватися

Змінився і процес обслуговування – він розділився на дві окремі складові: безпосередню роботу з людьми проводить  Щацький сектор обслуговування громадян (фронт-офіс).

Опрацювання документів здійснюють відділ пенсійного забезпечення, сектор інформаційних систем та фінансово-економічний сектор (бек-офіси). Завдяки такому розмежуванню функцій зменшено тривалість надання послуг. 

Сьогодні у Фонді продовжують  активно залучати мешканців  району до користування  веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду. На веб-порталі Пенсійного фонду України в управлінні Фонду зареєстровано 770 користувачів, з них 28 юридичних та 742 фізичних осіб.

Відтепер  через нього коджен зареєстрований житель району може побачити всі свої дані – розмір та складові своєї пенсії, страховий стаж, отримані заробітки з  2000 року. До того ж, веб-портал  електронних  послуг Пенсійного фонду постійно оновлюється, наповнюється, модернізується.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024