Визначено, хто проведе установчий з’їзд арбітражних керуючих

13:49, 8 ноября 2019
Поважний захід проведе найстарший арбітражний керуючий, якому 83 роки.
Визначено, хто проведе установчий з’їзд арбітражних керуючих
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Установчий з’їзд арбітражних керуючих, підготовку якого завершує Міністерство юстиції України, проводитиме найповажніший за віком представник цієї професії. Це — арбітражний керуючий Ігор Борисович Завертайний, якому 83 роки. Сьогодні він зустрівся із міністром юстиції.

За словами голови Національної професійної спілки арбітражних керуючих України Анатолія В’язовченка, який також був присутній на зустрічі, найстарший арбітражний керуючий обговорив з міністром, як найкраще провести з’їзд, де буде утворено єдину саморегулівну організацію арбітражних керуючих.

Міністр юстиції Денис Малюська запевнив гостей, що особисто контролює процес підготовки установчого з'їзду, а також вислухав пропозиції щодо внесення деяких змін до порядку проведення установчого з'їзду.

«Судово-юридична газета» вже писала, що Мін’юст знає, за яких умов надасть арбітражним керуючим самостійності. Також ми говорили про новий Кодекс з процедур банкрутства та утворення єдиної СРО арбітражних керуючих із заступником міністра юстиції Валерією Коломієць.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей