50 кг риби дістали з браконьєрських сіток поблизу Рівного (ФОТО)

Сітки ж виявилися «нічийними»

На безхазяйне майно патрульні натрапили ще у вівторок під час рибоохоронного рейду на водоймі між селами Зозів, Хотинь і Метків Рівненського району.

З 12-ти закинутих сіток вони дістали пів центнера риби. Водні біоресурси, разом із забороненими знаряддями лову, вилучили.

Того ж дня інспектори рибоохоронного патруля виявили і двох порушників на березі річки Путилівка, що поблизу с. Мочувки і  Жобрин. Порибалити так званим «екраном» саме збирався один із чоловіків. Утім, протокол про адмінправопорушення склали на обох.

Нагадаємо, що порушення правил рибальства карається не лише накладенням штрафів, а й притягненням до кримінальної відповідальності.

Штрафні санкції складають від 340 до 680 грн, а у разі завдання суттєвої шкоди рибному господарству, передбачена кримінальна відповідальність з накладенням штрафу від 1 700 до 3 400 грн або обмеженням волі на строк до 3-х років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень